Speedy Chopper сецко - 3 за 499 денари

Код на Производот: speedyc

Достапност:Има на залиха

999 ден 499 ден 499

3 сецка за само 499 денари - НЕПОВТОРЛИВА ПОНУДА

 

Рачниот сецко е мултифункционален производ за кој не ви е потребна електрична енергија. Со Speedy Chopper можете да сецкате, месо, зеленчук, овошје и јаткасти плодови.

✔ Сечилата се изработени од нераѓосувачки челик.

✔ Садот му е изработен од виско квалитетна пластика.

✔ Капацитет на садот е 0.3l.

✔ Димензиите на сецкото 13 x 8 x 9cm.