Садови за зачини со сталажа

Код на Производот: NK08

Достапност:Нема на залиха

Просторот во кујната е секогаш премал, без разлика дали станува збор за мала или голема кујна. Секој сантиметар е многу важен, затоа Pop Up Spice Rack Up е компактна и елегантна сталажа која ќе одговара на Вашата кујна идеално. Оваа уникатна сталажа доаѓа со уникатни теглички кои се монтираат на неа и зафаќаат простор во вертикала, а не во хоризонтала како вообичаените. Теглите се транспарентни што овозможува лесна и брза идентификација на што содржи секое едно од нив без да ги отварате.

 

Сталажата има облик на дрво и е дизајнирана специјално да зазема минимален простор. Во пакетот добивате:

 

  • 1 сталажа во облик на дрво
  • 6 тегли
  • 6 капачиња за теглите

 

Елегантен и модерен дизајн кој се вклопува во сечија кујна без да ја груби или да изгледа нападно за очите. Овие тегли се идеални за чување зачини, јаткасти плодови, шеќер и друго. Заборавете на чување на зачини и јаткасти плодови во пластични ќесиња со ластики што е опасно за здравјето.

*Боите на сталажите се испраќаат по случаен избор