Ротациска чинија - Universal gyro bowl

600.00 ден 199.00 ден 199.00

Дали сте уморни  Вашите деца да истураат храна по подот? Со ротационата чинија ќе ставите крај на чистењето!!!

Ви ја претставуваме Ротационата чинија Universal gyro bowl! Чинија се врти за 360 степени и истурање на храната е невозможно!

Чинијата за хранање е дизајнитана  децата сами да јадат а притоа да не истураат и да прават хаос од храната.
Без оглед на која позиција е внатрешниот сад секогаш останува исправен избегнувајќи храна да се истури.

 Чинијата е изработена од  безбедна, нетоксична пластика наменета за деца.

Големина: 17.5 x 7.5 см