Роденденски сет - Жирафа

Код на Производот: Роденденски сет - Жирафа

Достапност:Нема на залиха

Се ближи роденденот на вашето дете? Зошто не би му овозможиле да има роденден од соништата украсувајќи ја забавата со омилените цртани ликови. Овој сет овозможува роденденската или било каква друга забава на вашето дете и неговите другарчиња да биде според одредена тема во која ќе уживаат играјќи си наоколу и забавувајќи се со капчиња на главата и свирки во устата.

Сетот се состои од:
✔ 6 чаши
✔ 6 пара наочари
✔ 6 капчиња
✔ 6 салфетки
✔ 6 свирки
✔ 6 чинии