Роденденски сет - Емоџи

Код на Производот: Роденденски сет - Емоџи

Достапност:Нема на залиха

Се ближи роденденот на вашето дете? Зошто не би му овозможиле да има роденден од соништата украсувајќи ја забавата со омилените цртани ликови. Овој сет овозможува роденденската или било каква друга забава на вашето дете и неговите другарчиња да биде според одредена тема во која ќе уживаат играјќи си наоколу и забавувајќи се со капчиња на главата и свирки во устата.

Сетот се состои од:
✔ Чаршав со ликовите од Емоџи
✔ 6 чинии со ликовите од Емоџи
✔ 6 чаши со ликовите од Емоџи
✔ 6 капчиња со ликовите од Емоџи
✔ 6 салфетки со ликовите од Емоџи
✔ 6 свирки
✔ 6 цефчиња за сок