Ray-Ban RB4147 6171/87 Очила за сонце

10,800.00 ден 10,800.00

Безвременскиот стил, автентичноста и слободата во изразување, елегантниот изглед и врвната заштита се основните вредности на Ray-Ban, кој се наметна како лидер во диоптриските очила и очила за сонце со генерации. Со самото појавување од 1937 година со сега веќе легендарниот модел Aviator создаден за американските воздухопловни сили до денес, Ray-Ban го задржа единственото културно значење и стана симбол за носење на кул очила како од познатите јавни личности така и од вљубениците на добри очила.