СТРУГ RAIDER RD-BG01

Код на Производот: RDBG01

Достапност:Има на залиха

1,599 ден 1,599
Напојување: 230V/50Hz
Моќност: 150 W
Брзина без оптоварување: 2950 мин-1
Големина на диск: 150*12,7*16 мм
Тежина: 4.230 kg.