Рачна пумпа за базен Intex 69613

Код на Производот: intex - 69613

Достапност:Има на залиха

250 ден 250

Мини рачната пумпа работни едноставно со движење напред и назад. Вклучува црево со прилагодлива млазница. Напред има држач за полесно користење. Практично за складирање или за транспорт поради малата димензија и тежина.

Димензии на продукт:12.7 x 5.1 x 40.6 см ; 

Тежина: 159г. ;

Боја: Црна ;

Должина кога е отворена: 30см ;