Рачна пумпа за базен Intex 68614

Код на Производот: intex - 68614

Достапност:Има на залиха

450 ден 450

Пумпа со високи перформанси како за рачна пумпа која е издржлива, пренослива и лесна за употреба. Вклучува воздушно црево со 3 млазници за интерконекција кои помагаат за побрзо пумпање на воздушните душеци, базени, чамци и друго. Пумпа истовремено и на долниот и на горниот дел за помал напор и побрзо напумпување.

Димензии на продуктот: 13.3 x 13.3 x 37.5 см

Тежина: 454г.

Боја: Црна