Работно биро со полици Nest

Код на Производот: rabotno-biro-so-polici

Достапност:Има на залиха

10,990 ден 7,680 ден 7,680

Дополнете го Вашиот работен простор со новото практично и супер модерно работно биро со полици Nest.

Работната површина секогаш треба да биде средена и со обезбедена голема површина специјално за Вашиот лаптоп, документи, помошна ламба, декоративно цвеќе, фотографија и сл.

Сето тоа можете да го имате благодарение на оваа иновативно и практично работно биро и неколкуте полици што Ви овозможува голема работна површина за да ги собере сите потребни работи, плус полици кои ќе Ви послужат како дополнителен простор за складирање на најразновидни работи.

Бирото е изработено од високо квалитетно дрво, што овозможува долготрајност, стабилност, квалитет и издржливост.

Дизајнот е специфичен и уникатен, кој дава дополнителна убавина и естетика на целата соба.

*Исто така бирото е одличен избор како работна површина во секоја детска соба, каде што се пишуваат домашни задачи и на детето му е потребен посебен дел специјално за неговите потреби, или како работна површина како целина во канцелариски простор.