Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: Pure Vision 2 HD

Достапност:Има на залиха

1,500.00 ден 1,500.00

Pure Vision 2 HD леќите се исклучително тенки, а сепак неверојатно лесни за ракување. Со тенката и позаоблена ивица, и со одлична пропустливост на кислород овозможуваат природно чуство, удобно и здраво носење на леќите. Дополнителната влажност од растворот во кој се наоѓаат леќите дава чуство на комфор веднаш по поставување на леќата и во текот на целиот ден. Pure Vision 2 HD леќите успешно ја корегираат сферната аберација и овозможуваат чист и јасен вид и во услови на слабо осветлување. Се препорачливи и за продолжено носење (спиење со нив).