-50%

Проодувалка - Baby Moon Walker

Код на Производот: Baby Moon Walker

Достапност:Има на залиха

590 ден 299 ден 299

Baby Moon Walker е многу практична и корисна проодувалка со која ќе му помогнете на детето полесно да прооди.

Детето ќе добие слобода и сигурност уште при првите чекори, бидејќи проодувалката Baby Moon Walker му помага на Вашето дете да го развие чувството за рамнотежа на природен начин. Многу едноставен производ за користење кој е од голема полза за родителите.

Изработен од високо квалитетни материјали од кои 60 % памук и 40% композитен сунѓер. Baby Moon Walker се користи само во присуство на родител односно старател.

Должината се подесува според потребите и истата е од 52 cm до 62 cm. Предвидена е за деца на возраст од 6 до 14 месец.

Начин на одржување: Се пере рачно во ладна вода.