White Light избелувач за заби

Код на Производот: N-030

Достапност:Нема на залиха

Конечно револуционерниот White Light избелувач за заби пристигна и кај нас !

За само 10 минути дојдете до совршена бела насмевка !

WhiteLight избелувачот на заби е револуционерен производ кој работи со светлечка технологија за избелување на заби,која што ја користат заболекарите но ќе ве чини илијадници евра. Одсега ова можете да го правите сами,во вашиот дом и ќе ви одземе САМО 10 МИНУТИ !
Специјално дизајниран за домашна употреба и исклучително лесен за користење.
Се нанесува специјален гел (којшто го добивате во пакетот) на специјалното апаратче за белење,се става во устата и едноставно се вклучува апаратчето со едно копче. Потоа чекате 10 минути и резултатот е видлив веднаш. Апаратчето работи на батерии.