Прилагодлива ЛЕД светилка

Код на Производот: prilagodlivaledsvetilka

Достапност:Има на залиха

499 ден 249 ден 249

Ултра модерна и прилагодлива LED светилка која можете да ја користите во секоја соба во Вашиот дом, или едноставно да ја понесете со себе. Прилагодувањето на јачината на светење со допир е практично, но и забавно.

Кратки карактеристики:

- Јачина: 3 W
- Материјал: пластика
- Тouch контрола
- Прилагодлива: лесно прилагодлив агол и позиција на светење

- Вградена батерија (1200mAh): работи со соодветен USB кабел (вклучен во пакетот)
- Ниска потрошувачка на електрична енергија
- Светлина безбедна за Вашите очи: мека и топла светлина, без трепкање, која не им штети на Вашите очи

Димензии на горен дел: 26 х 11 cm
Димензии на основа: 12.5 х 11 cm

Пакетот содржи:
- Прилагодлива LED светилка
- USB кабел