Преносна светилка за глава

Код на Производот: headlight

Достапност:Има на залиха

599 ден 599

Нема повеќе неосветлени терени и барање каде е најпогодно да се приклучи светлото за да може да ги извршуваме секојдневните обврски. Се што Ви треба е новата преносна светилка која се поставува на главата, па така ќе имате идеална светлина каде и да се движите. Преносната светилка работи на вградена батерија и адаптер, па така ќе можете да ја наполните и таа да биде спремна за секоја Ваша обврска или нов предизвик.

  • Погодна е за извршување на секојдневни обврски како монтирање, приклучување на најразлични кабли или подобро кажано, секаде каде што е потребна светлина.
  • Совршена е за користење во темен простор без разлика дали е тоа затворен или отворен простор. Светилката опфаќа голем опсег на светлина.
  • Идеална е исто така и за кампување, планинарење, риболов и секаде каде што светлината е потребна.
  • Не зафаќа воопшто простор, па така лесно ќе можете да ја складирање во Вашиот куфер и да ја понесете секаде со Вас.
  • Изработена е од високо квалитетни материјали, се прицврстува за главата со помош на високо квалитетни ластици, кои се подесуваат по потреба.