-67%

Пренослива сталажа за обувки (10 реда)

Код на Производот: PM62

Достапност:Нема на залиха

1,490 ден 499 ден 499
Ултра модуларна и прилагодлива сталажа за обувки со која можете да добиете 4, 8 или 10 реда во висина каде ќе складирате и до 30 пара чевли.

Полицата зафаќа исклучително мал простор поради нејзиноиот специфичен дизајн кој овозможува лесно поставување, стабилност, цврстина и заштеда на простор.
Покрај за обувки може да ја користите и за вашите реквизити и аксесоари, во било кој дел од вашиот дом, или едноставно ќе ви се најде буквално за се.

ДИМЕНЗИИ:
Висина 140 см
Длабочина 26 см
Ширина 65 см