Пренoсен уред за апсорбирање на влагата ( Egg)

Код на Производот: dehumidifingegg

Достапност:Има на залиха

499 ден 299 ден 299

Одржувањето на влажноста на воздух е многу битна а во исто време и многу комлексна работа. Потребно е да се направи баланс помеѓу многу влажност и малку влажност и да се најде некоја средина која ќе одговара за нас луѓето а исто така и за целиот инвентар во собата.

Може да дојде до многубројни проблеми доколку во нашиот дом има повеќе влажност одколку што е потребно.

Баш поради таа цел, за да ги спречите сите проблеми со влагата, Ви го претставуваме новиот преносен уред за апсорбирање на влага (Egg) кој ќе се погрижи нивото на влага да биде задоволувачко, без притоа да направи тотален неред и куп проблеми во Вашиот дом.

Овој уред ја привлекува влагата благодарение на чувствителните сензори што се вградени во самиот уред. Уредот исто така ја привлекува влагата и ја “заробува” внатре благодарение на уникатните silica гранули кои се наоѓаат во внатрешноста на уредот.

Со самото тоа што уредот ќе ви ја собере вишокот на влага во Вашиот дом, тоа ќе превентира и појавување на мувла во Вашиот ормар, полиците, фиоките, тоалетот или со други зборови кажано- секаде во домот.

Мал, практичен, со уникатен дизајн, функционален, корисен се само дел од зборовите со кои може да се опише овој производ кој дефинитивно треба да го поседува секој од нас.

Преносен е и мал на обем, што значи дека со леснотија ќе можете да го пренесувате каде и да посакате.

Ќе можете да го загреете во Вашата микробранова печка со тоа што ќе го исчистите и регенерирате, и тоа ќе биде повторно спремно за употреба.

Дизајнот на овој магичен уред е практичен и уникатен, па така ќе можете да го видите и нивото на вода што го има во уредот, доколку е обоено во сина боја значи дека е влажно, а доколку е во розева боја тоа означува дека е суво.

Димензии на производот: 13 x 10.5cm