2 Магнетни појаси за грб - Power Magnetic Posture

Код на Производот: NT-21

Достапност:Има на залиха

899 ден 399 ден 399

Долгото работење во седечка положба, работа пред компјутер па дури и седењето во училиште може да создаде услови за деформирање на р’бетниот столб. Power Magnetic Posture – магнетниот појас против деформитет и болки п2омага овој проблем да се надмине. Со редовното користење на појасот овој проблем ќе биде надминат бидејќи појасот со едноставно користење обезбедува правило држење на телото во текот на седењето. Појасот ќе Ве ослободи од болките кои ги имате во грбот. Power Magnetic Posture појасот е изработен од ластик и текстил, во него има и 12 магнети и тоа 6 по должината на р’бетот и 6 во пределот на половината. Појасот р’бетот го држи исправен додека магнетите ја подобрува циркулацијата а со тоа прави мускулите околу р’бетот да бидат опуштени и без болки преизвикани од долгото седење.

Кај повозрасната популација појасот помага за опуштање на мускулите преку подобрена циркулација на крвта и на тој начин ги ослободува од болките.