-41%

Средство за чистење (повеќенаменско) - InVinceable All in one

Код на Производот: InVinceable All in one

Достапност:Нема на залиха

InVinceable е иновативен All in one чистач кој се справува со секаков тип на дамки. InVinceable е во форма на таблети и при контакт со вода, станува моќно средство кое отстранува секаков вид на дамки. InVinceable може да се користи речиси за СЕ', одстранува дамки кои другите препарати едноставно неможат да ги исчистат.

Со InVinceable ќе ги замените сите средства кои порано сте ги користиле за чистење на вашите домови. Се користи за површини од секов материјал, дрво, пластика, метал, мермер, ткаенина или друго. Користете го за да ги отстраните дамките од вино, кафе, маснотија или дамки од вашите домашни миленичиња.

InVinceable исто така можете да го користите за одстранување на дамки од алиштата во машина за перење. Исто така можете да отстранувате дамки и од ѕидовите, плочките, бањата и тоалетот.

➕ Во понудата е вклучен ГРАТИС распрскувач во кој ќе ги растварате таблетите.