Повеќе наменски леплив ролер

Код на Производот: lintroller

Достапност:Има на залиха

199 ден 149 ден 149
Наменет за сите видови ткаенини и може да се користи за чистење на облека, мебел, па дури и тапацир во вашиот автомобил. Тој дури има и специјални испакнати гумички на краевите за да достигне длабоко во килимите.
Покрај што е наменет за ткаенини ролерот е совршен за вашите миленичиња, само поминете ги и непотребните влакна ќе бидат отстранети.
И најдобриот дел е тоа што е лесна за одржување. Едноставно исчистете го со сапун и жешка вода и оставете го да се исуши.