Полица за книги со вградена фиока

Код на Производот: polica-za-knigi-so-vgradena-fioka

Достапност:Нема на залиха

Скоро во секој дом има книги, а тие се едни од проблематичните предмети затоа што  во најголем дел од случаите се големи и зафаќаат премногу простор. Затоа е потребно посебно место во домот што ќе биде резервирано само за нив.

Со помош на иновативната и уникатна полица за книги, ќе можете со голема леснотија да ги  поставите сите книги на потребното  место без притоа да се грижите дали тие се големи или мали и колку простор ќе зафаќаат. Оваа полица е специјално дизајнирана да одговори на сите Ваши потреби, Ваше е само да и го најдете идеалното место во домот и да ја поставите.

Дизајнот е уникатен и наликува на разгрането дрво, а воедно кога ќе ја поставите во просторијата, таа добива дополнителна доза на елегантност и префинетост. Со помош на уникатниот  и едноставен дизајн, ќе можете да ја поставите во било каков амбиент, а таа совршено ќе се вклопи во истиот.

Одлична е за поставување во дневниот престој каде што го поминувате поголемиот дел од денот, во работната соба како дополнително место за Вашите книги и документи, во детската соба на Вашето дете, па дури и во отворен простор како балкон или градина.

Димензии на полицата за книги: 148x37x18cm