Подвижно столче - Хранилка

4,290.00 ден 4,290.00

Висококвалитетно подвижно столче, многу практично за хранење на децата. Прекрасен дизајн кој лесно се одржува и чисти. Подвижните тркалца овозможуваат лесно преместување во просторот и нивно закочување за да може во место да стои самото столче.

Има безбедносен ремен кој го држи стабилно вашето дете. Многу практично солче кое лесно се вклопува во секоја просторија.