Фигури од пластелин - Play-doh Crazy Cuts

Код на Производот: PD8650

Достапност:Има на залиха

899 ден 399 ден 399

Пластелин за моделирање од категоријата на развојни и едукативни играчки. Со купувањето на ваков тип на играчки вложувате во интелектуалниот развој на Вашето дете.

Овој сет наречен Crazy Cuts претставува забава на децата изработувајќи интересни фризури. Играчката е одлична за развој на креатините способности на децата, имагинацијата и моторичките вештини на рацете.

Сетот е составен од:

-Столче со преса за фризури
-2 форми за правење на фризури
-4 кофички со пластелин
-налепници
-ножици
-чешел
-други додатоци

Големина на пакување: 30 х 22,5 х 8 см

Боите на пластилин можат да се разликуваат од оние прикажани на фотографијата или кутијата.