Пилатес топка 55 см и ГРАТИС ПУМПА

700.00 ден 700.00
Со оваа топка за пилатес можете да ги затегнете вашите мускули и вежбањето да ви биде многу поедноставно. ​Со оваа топка имате гратис пумпа.