Pets Alive Dancing Llama

Код на Производот: 668

Достапност:Нема на залиха

1,890 ден 799 ден 799

Со само една плишана играчка имате прилика да го изненадите Вашето дете. Децата од било која возраст ги обожаваат ваквите играчки, а оние најомилените остануваат уште долго во нивните животи па и кога ќе пораснат. Малите бебиња обожаваат да чепкаат по плишани површини со своите мали рачиња, притоа истражувајќи ја играччата. На малите деца до  3 години плишаните играчки има помагаат во учењето на зборовите и имаат голема улога во нивното растење.

 

Dancing Llama е играчката која играта на децата ќе ја направи уште позабавна. Смешното мрдање и вртењето со главата и опавчето ја претвараат ламата во интересна играчка која танцува.

Танцува и пее на 3 различни песни. Ја тресе главата и опашката и се врти за 360 степени.

Иновативна, квалитетна и по супер цена можете да ја нарачате само кај нас!

Користи 4 Х АА батерии  ( батериите не се вклучени во понудата )