Организер за во кујна

Код на Производот: organizerzasadovi

Достапност:Има на залиха

1,590 ден 599 ден 599

Практичен и едноставен организер за перфектна организација на Вашите чинии, чаши и кујнски прибор. Секогаш имајте се што Ви  е потребно при рака, со овој иновативен производ кој ќе се погрижи чиниите, чашите и приборот да бидат совршено суви по миењето а воедно и организирани и средени. Со помош на организерот, лесно ќе го искористите максимално просторот а воедно се што ви е потребно за секојдневните обврски ќе ви биде при рака и лесно дофатливо. Воедно со тоа ќе можете да ја зголемите ефикасноста  во кујната. Благодарение на уникатниот, приспособлив дизајн, ќе можете да поставите било каков вид и големина на кујнски алатки. Изработен е од високо квалитетни и цврсти материјали, што овозможува голема стабилност и долготрајност.

Димензии: 42x31x14cm