Организер за облека EZStax

Код на Производот: NK05

Достапност:Има на залиха

799 ден 299 ден 299

EZSTAX организерот за плакар ќе Ви помогне да останете поорганизирани, посредени и поуредни од било кога со помош на уникатниот паметен дизајн. Кажете им збогум на несредените фиоки и фрлените маици на под или стол, бидејќи со EZSTAX организирањето на Вашата облека е лесно и забавно. Секој разделувач има димензии од 34.29cm и 29.21cm и е тенок и флексибилен, што овозможува лесно сортирање на облека помеѓу нив. Бидејќи секој разделувач е поврзан со следниот, кога ќе сакате да извадите маица од средина, тоа ќе може да го направите без да ги растурите другите маици околу и ќе го оставите вашиот плакар во совршен ред.

 

Со сличен изглед и функционалност како организер за папки, EZSTAX служи како компактен организер за плакар кој зафаќа само толку место како листовите кои ги ставате на секој еден уреден, поврзан разделувач. EZSTAX може да се користи и како организер на документи, сметки и слично, а додатна функционалност му е тоа што е одличен аксесоар при сите Ваши патувања. Компактниот дизајн овозможува лесно да го собере во обичен куфер за патување и да избегнете гужвење на маиците, кошулите и останатата гардероба.

 

Една кутија EZSTAX има 10 посебни разделувачи кои се поврзуваат едно со друго и секое едно е наменето да држи само едно парче облека. Може да ги поврзувате едно со друго колку сакате, па дури и повеќе од 20.