Организер за лекови Pill Pro

Код на Производот: pillpro

Достапност:Има на залиха

799 ден 199 ден 199

Организерот Pill Pro обезбедува брз и лесен начин за организирање на Вашите апчиња и витамини, за преку ден или пак одредено време од денот. Има по една преграда за секој ден и секоја е поделена на 4 одделни делови, 1 преграда за утро, попладне, вечер и пред спиење.

Секоја преграда едноставно се отстранува од држачот, така што можете да ги земете со себе само они апчиња што ви се потребни. Повеќе нема да имате потреба да ги носите со вас целите шишиња лекови. Компактниот дизајн Pill Pro е направен така што го собира секаде.

Pill Pro ви овозможува организирање на лекови и витамини за секој ден во неделата. Во внатрешноста на кулата Pill Pro има 7 преносни ленти, по една за секој ден во неделата. Плус, секој ден во неделата е јасно означен и има четири прегради за раздвојување на апчињата или организирање по ден. Кога ќе ја извлечете преградата за денот, следната лента автоматски се лизга на своето место. Едноставно надополнете го Pill Pro со отстранување на капакот.

  • Организер за 7 дена
  • 4 прегради за секој ден - Утро, пладне, вечер, пред спиење
  • 7 Преносни ленти што може да ги понесете со себе на работа, училиште или одмор