Организер со полици за тегли Spicy Shelf Organizer

Код на Производот: spicyshelf

Достапност:Има на залиха

899 ден 249 ден 249

Организирајте ги вашите зачини, лекови и многу повеќе со неверојатниот организер со полици.

Може да се модулира во повеќе од 7 различни комбинации кои овозможуваат овој организер да одговара на сите кабинети и да се прилагоди на различни големини. Може да се прилагоди на тесен простор од 19 см до 41,5 см. Длабочината на полицата е 26 см.

Лесен е за инсталирање и не се потребни никакви дополнителни алатки, може да ги користите ногарките вклучени во сетот или веќе постоечките нитни на вашите полици.

Доаѓа со две нивоа кои можете да ги поставите еден врз друг, или странично, во зависност од формата и просторот кој го има вашиот кабинет.

Нема повеќе безредие! Неорганизираните кабинети нека станат дел од минатото со Spicy Shelf Organiser.

Мултифункционален организер на кој може да ги организирате зачините, лековите, суплементите, козметика или лаковите за нокти.

  • Вклучени се ногарки
  • Може да се наредат до 64 зачини
  • Прилагодлива ширина и висина
  • Максималната носивост 20 кг
  • Нелизгачка површина
  • Акрилна конструкција