Организер за во автомобил Catch Caddy

Код на Производот: Catch Caddy

Достапност:Има на залиха

299 ден 99 ден 99

Catch Caddy е совршено решение за оние изгубени предмети што паѓаат помеѓу Вашето седиште во автомобилот и конзолата. Catch Caddy е организер за автомобили што паметно се вклопува помеѓу предни седишта и конзолата за да ги фати сите мали предмети кои Ви паѓаат, како што се монети, накит, клучеви, храна, пенкала и многу повеќе.

За разлика од другите додатоци на седиштата за автомобили кои само спречуваат паѓање на предметите помеѓу пукнатините, Catch Caddy е всушност функционален и совршен за држење мобилни телефони, очила за сонце, мапи, ситни монети, пенкала и многу повеќе! Овој флексибилен организер за во автомобили лесно се поставува и останува безбедно помеѓу предните седишта и конзолата на Вашиот автомобил.

Во пакет добивате 2 организери.

Димензии на производот: 35 x 6 cm.