Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: Рачни Часовници

Достапност:Има на залиха

7,990.00 ден 7,990.00
Часовниците на Дона Каран се дизајнирани со цел да надополнат различни стилови. Деталите на овие часовници ги прават уникатни и разновидни. Тие се направени од квалитетни материјали, како што се кристали, кожа, дијаманти и злато.