NY2137 READE

8,590.00 ден 8,590.00
Часовниците на Дона Каран се дизајнирани со цел да надополнат различни стилови. Деталите на овие часовници ги прават уникатни и разновидни. Тие се направени од квалитетни материјали, како што се кристали, кожа, дијаманти и злато.