My Little Pony Sparkling and Spinning Skirt Pinkie Pie

Код на Производот: mylittlepony

Достапност:Има на залиха

499 ден 499
Инспирирани од филмот My Little Pony ви го претставуваме омилениот лик на вашите најмили Pinkie Pie која што е секогаш спремна за правење журка и смеење со нејзините пријатели. Оваа играчка Pinkie Pie е спремна за забава во нејзината светкава сукња. Претиснете на копченцето и нејзината сукња ќе почне да се врти, покажувајќи ги светките кои ги има на неа и сјаејќи. Децата можат да и прават фризура со помош на аксесоарите кои се вклучени во пакетот, а за крај можат и да ја украсат со убавото ланче специјално дизајнирана за Pinkie Pie.

-Пакетот вклучува пони фигура Pinkie Pie и два додатока

  • Играчката е инспирирана од филмот My Little Pony
  • Пони фигурата е со ликот на Pinkie Pie
  • Со претискање на копче гледајте како нејзината сукња се врти
  • Вклучени се два додатока
  • Играчката е лиценцирана и оргинална од компанијата Hasbro