Мултифункционална домашна справа за вежбање

Код на Производот: revoflex

Достапност:Нема на залиха

Претворете го Вашиот дом во вистинска теретана и затегнете го целото Ваше тело со револуционерниот производ - Revoflex Xtreme. Иако овој производ е познат како затегнувач на стомачните мускули, Revoflex Xtreme е идеален за затегнување и на градите, грбот, рацете, рамењата и бутовите. Нуди 6 различни нивоа на вежбање и со него може да се прават вкупно 44 различни вежби.

 

Revoflex Xtreme справата е наменета за мажи и жени, а е неверојатно компактна и може да ја понесете со Вас на секое патување. Со движење напред, ја зголемувате напнатоста во асистираните двонасочни опсези на моќност, со што вршите поголем отпор и поинтензивен тренинг. Со движење назад го олеснувате напорот на мускулите и лесно и без напор се враќате во првобитната положба.

 

Има подвижни тркала од страните со сунѓерасти рачки за лесен фат и зголемена комоција при вежбање. Со секое движење, освен стомачните мускули, ги затегнувате и градите, грбот, рацете и рамењата. Оваа компактна фитнес справа ќе Ве натера да заборавите на сите напорни справи за стомачни мускули дома или во теретана и ќе Ви го направи секој тренинг вистинско уживање.

 

  • Наменета за мажи и жени
  • Низок интензитет на вежбање на стомачните мускули, а високо ефикасен
Има 6 различни нивоа на вежбање и 44 различни вежби