Мултифункционален воден пиштол

Код на Производот: vodenpistol

Достапност:Има на залиха

399 ден 199 ден 199

Чистењето и одржувањето на Вашата градина никогаш не било полесно, благодарение на мултифункционалниот воден пиштол кој е  специјално направен со главна цел да ви ја олесни секоја активност во градината и домот.

Со оваа алатка многу лесно и едноставно ќе можете да ги исчистите сите траги на нечистотија од дрвените клупи, од улуците како и калта и лисјата од патеките, тротоарите и патиштата.

Погоден е за темелно измивање на вашиот автомобил, со што ќе можете длабински да ги исчистите сите мртви агли со помош на многубројните форми за млаз на водата, одлични за секаков вид чистење. (прикажани на една од фотографиите)

Благодарение на мултифункционалноста на овој производ, ќе можете да ги чистите прозорците, лизгачките врати, скалите и се друго каде што имате потреба а притоа да уживате без да чувствувате умор.

Самиот пиштол поседува пластичен дел каде што се додава било какво средство за чистење по Ваш избор, па така со леснотија ќе се погрижи за секој чекор од процесот на чистење без Ваше дополнително ангажирање.

Идеален е и за извршување на секаков вид активности како на пример бањање на Вашето милениче. Нема да имате повеќе потреба тоа да го правите во Вашата бања со туш, мултифункционалниот воден пиштол поседува се што ви е потребно за ја извршите оваа задача.