MAX PULS Правосмукалка за пепел MP-AVC002 1000W

Код на Производот: AVC002

Достапност:Има на залиха

2,299 ден 2,299
Max Puls Правосмукалка MP-AVC002
Напон:230V~50Hz

Моќност:1000W
Капацитет на собирање:18l
Проток на вакум:17~18Kpa Должина на кабел: 3m
Вшмуквање на пепел,
прашина, покрупни честички