-77%

Miss belt појас за затегнување

Код на Производот: МОДЕЛ-MISS-04

Достапност:Има на залиха

850 ден 199 ден 199

Miss Belt ви овозможува да го добиете изгледот и перфектно обликувана линија за неколку секунди.

Благодарение на технологијата на двојна компресија, појасот го поткрепува вашиот грб и го намалува обемот на половината. Ви помага да изгледате послаби и полни со самодоверба. Мек и флексибилен и воедно незабележлив под облеката.

Прилагодливиот дизајн ви овозможува затегање по желба.