-78%

Miracle Teeth - избелувач на заби

Код на Производот: MiracleTeeth

Достапност:Нема на залиха

Со само Miracle Teeth  - активниот природен јаглен многу брзо и лесно до  убава и заводлива бела насмевка без употреба на остри пероксиди или излебувачи

Miracle Teeth  - активниот природен јаглен во својот состав покрај јагленот има и кокос во праав кој момага за чистење на забите од флеките од кафе, пушење, вино и од многу други работи.

Miracle Teeth  - активниот природен јаглен има негативен електричен полнеж, што му помага да привлече токсини и слободни радикали со позитивен полнеж. Исто така, тој ги привлекува и заробува дамките од забите, што го објаснува неговиот ефект на избелување.

Користењето на Miracle Teeth  - активниот природен јаглен не значи сека нетреба да ги миете забите со паста за заби, туку напротив најпрво треба забите да ги измиете со паста за заби, па потоа користете го активниот природен јаглен.

Состав : Природен активен јаглен, натриум бикарбонат, бентонит, органско есенцијално масло од портокал, органско масло од кокос, органско масло од пеперминт есенцијално масло.

 

 

Упатство за употреба:

Прочитајте го упатството пред употреба. Користете мека четка за миење на забите, потоа натопете ја четката со вода а потоа натопете ја четката во јагленот. Четкајте ги забите нежно 1-2 минути. Темелно исплакнете. Активниот природен јаглен за  најдобри резултати користете го непосредно пред редовното рутинско миење на забите двапати во денот. Овој производ не содржи флуор и не е наменет за заштита од кариес. Употребата на овој производ не ја заменува потребата од редовно на забите