Mini-Bluetooth звучник Red

690.00 ден 690.00

✔ Безжичен
✔ Батерија 520mAH полнење со USB
✔ Батерија до 5 часа користење
✔ Растојание до 10 метри
✔ Bluetooth
✔ Micro Sd card
✔ Достапен во 5 бои