Мини Аква Парк INTEX 57135 - Dinoland

Код на Производот: intex - 57135

Достапност:Има на залиха

4,890 ден 4,890

Трансформирајте го вашиот двор во омилено катче за забава на вашето дете со неверојатно забавниот базен INTEX - Dinoland со многуте додатоци. 

Вашето дете ќе ужива лизгајќи се по водената лизганица, гаѓајќи ги прстените со топчиња и сите останати супер забавни игри со топчиња кои се вклучени во овој мини Aqua Park.

  • Водениот распрскувач се поврзува со обично црево за градина и дополнително ги разладува оние што уживаат во безгрижните игри во овој мини Aqua Park
  • Мини Aqua паркот содржи водена лизганица, базен за капење, воден распрскувач, игра со фрлање топчиња во кош , игра со тркалање топки и игра за фрлање топчиња.
  • Вклучени 6 топчиња
  • Дополнителна заштитна подлога пред лизганицата
  • Димензии: 333x229x112 см
  • Возраст: 2+