Мини Аква Парк INTEX 57161 Jungle Adventures

Код на Производот: intex - 57161

Достапност:Има на залиха

5,390 ден 5,390

Трансформирајте го вашиот двор во омилено катче за забава на вашето дете со неверојатно забавниот базен INTEX - Fruity Land со многуте додатоци. 

Вашето дете ќе ужива во двете базенчиња,лизгајќи се по водената лизганица,  играјќи ги сите супер забавни игри со топчиња кои се вклучени во овој мини Aqua Park. Дополнително во овој Aqua Park е вклучена и игра со фрлање кругови.

  • Водениот распрскувач се поврзува со обично црево за градина и дополнително ги разладува оние што уживаат во безгрижните игри во овој мини Aqua Park
  • Мини Aqua паркот содржи водена лизганица, два базени за капење, воден распрскувач, игра со тркалање топки и игра за фрлање кругови.
  • Вклучени 6 топчиња
  • Дополнителна заштитна подлога пред лизганицата
  • Димензии: 244х191х91 см
  • Возраст: 2+