Мини Аква Парк INTEX 57158 Fruity Land

Код на Производот: intex - 57158

Достапност:Има на залиха

5,490 ден 5,490

Трансформирајте го вашиот двор во омилено катче за забава на вашето дете со неверојатно забавниот базен INTEX - Fruity Land со многуте додатоци. 

Вашето дете ќе ужива во двете базенчиња,лизгајќи се по водената лизганица,  играјќи ги сите супер забавни игри со топчиња кои се вклучени во овој мини Aqua Park. Дополнително во овој Aqua Park е вклучена и мала гумена јаготка на надувување која може да се користи како перничка за вашите мили.

  • Водениот распрскувач се поврзува со обично црево за градина и дополнително ги разладува оние што уживаат во безгрижните игри во овој мини Aqua Park
  • Мини Aqua паркот содржи водена лизганица, два базени за капење, воден распрскувач, игра со тркалање топки и игра за фрлање топчиња.
  • Вклучени 6 топчиња
  • Дополнителна заштитна подлога пред лизганицата
  • Димензии: 244х191х91 см
  • Возраст: 2+