Mi Air Purifier 2 - Прочистувач на воздух **БЕЗ ФИЛТЕР**

Код на Производот: 3416

Достапност:Нема на залиха

11,999 ден 3,000 ден 3,000

**ПРОИЗВОДОТ Е НЕЦЕЛОСЕН, МУ НЕДОСУВА ФИЛТЕР. ИНАКУ Е 100% ИСПРАВЕН И ФУНКЦИОНАЛЕН**

 

Трослоен филтер Филтерот се состои од 3 нивоа на филтрација создадени од Toray EPA филтер и активен јаглен. Прочистува ПМ 2.5, ПМ 0.3 до 0.5, полен, прашина, честички, човечки и животински влакна. Smart уред Апликацијата Mi Home овозможува да го надгледувате квалитетот на воздух во Вашиот дом директно од телефон во секое време и да го користете Вашиот телефон како далечинско за вклучување, исклучување и префрлување на различен режим според моменталните потреби. Дополнително уредот Ви овозможува да ја измерите загаденоста, влажноста и температурата на воздухот во Вашиот дом. Уредот сам препознава кога треба да се уклучи и исклучи за да го одржува воздухот секогаш чист и свеж. Брзо прочистување Цилиндричниот филтер од 360° го прочистува воздухот поефикасно од секоја насока во споредба со конвенционалните воздушни прочистувачи. Нуди висока стапка на чист воздух од 310 m3/h (Clean Air Delivery Rate - CADR) и потребни се само 10 минути за да го циркулира прочистениот воздух во Вашата соба. Ултра-тивок и енергетски ефикасен Уредот троши од 1,5W до 31W. Волтажата е од 100 до 240V. Споредбено троши струја колку само една LED светилка. Спецификации: - Прочистува оптимално до 40м2 (310m3/час) - Wi-Fi модул - Сензор за квалитет на воздух SHINYEI (Japan) - Сензор за топлина и влажност на воздухот Sensirion AG (Switzerland) - Потрошувачка од 1.5W од 31W - 360 степени филтрација - Димензии: 58x29x29cm Mi air Purifier 2 прочистувачот за воздух е наменет за европски пазар (EU Version) и доаѓа со сертификат кој го потврдува квалитетот на прочистувачот според европските стандарди. *На македонскиот пазар има добавувачи кои ги продаваат истите прочистувачи Xiaomi Mi Air Purifier 2, но се кинеска верзија која не ги подржува европските стандарди и се со значително послаб квалитет.