Max Puls MP-CS022 - Рачен Циркулар

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

2,999 ден 2,999
Шифра: 5909
Напон: 230-50Hz
Моќност: 1200W
Вртежи: 4500/мин
Дијаметар на сечило: 185мм
Длабочина на сечење:
-под агол 45°C,38мм
-под агол 90°C,65мм
ТСТ сечило со 18 запци