-70%

Машки панталони 5C1513UOFW16 Сиви

1,990.00 ден 600.00 ден 600.00

Достапни Опции

Машки панталони од италијански производител. Супер квалитет, ниски цени. Големините на производот се стандардни европски (италијански).