-60%

Машка маица TS6291UOSS17 Сива

Код на Производот: Машка маица TS6291UOSS17 Сива 1

Достапност:Нема на залиха

Машка маица од италијански производител. Супер квалитет, ниски цени. Големините на производот се стандардни европски (италијански).