Машка јакна GB2838UO Црна

Код на Производот: Машка јакна GB2838UO Црна 1

Достапност:Нема на залиха

1,590 ден 990 ден 990
Машка јакна од италијански производител. Супер квалитет, ниски цени. Големините на производот се стандардни европски (италијански).