-38%

Машка јакна GB2322UOSS17 Бела

Код на Производот: Машка јакна GB2322UOSS17 Бела 1

Достапност:Има на залиха

1,590 ден 990 ден 990

Достапни Опции

Машка јакна од италијански производител. Супер квалитет, ниски цени. Големините на производот се стандардни европски (италијански).