Магични ракавици за миење садови

Код на Производот: magicnirakavici

Достапност:Нема на залиха

Дали миењето садови е вашата најголема ноќна мора? 

Не мора да биде повеќе,затоа што ви ги претставуваме магичните ракавици кои се замена за сунѓер,четка и жица за миење садови.

Се користат многу едноставно,како обични ракавици. Израбодени се од специјален силикон кој е направен да трае долго. На едната страна има силиконски микро влакна кои ја собираат и чистат секоја нечистотија на многу брз и едноставен начин. Немате потреба повеќе од сунѓери и четки за миење садови бидејќи непропустливиот материјал од кој се изработени ракавиците овозможува да ставите хемиско средство за чистење на нив и да ги стругате и миете садовите директно со вашите заштитени дланки. 

Освен за миење садови,ракавиците ќе се погрижат и за чистотата во вашата бања. Одлично би завршиле работа чистејќи го вашето лабаво, вашите плочки, вц-школка и што ли уште не.