Магичен фенер GloveLite

Код на Производот: NK0909

Достапност:Нема на залиха

GloveLite е Вашиот нов омилен фенер кој никогаш нема да го испуштите од рака! Не трошете си го повеќе времето на држење фенер во едната рака кога всушност може да ги користите двете раци за извршување на Вашите обврски, GloveLite ќе Ви го осветлува просторот без да го држите. GloveLite се облекува како обична ракавица на десната рака, но разликата е тоа што има сијалица и ќе Ви свети токму таму каде што Ви треба, кога и да Ви треба!

 

Произведена е од цврст и издржлив материјал, GloveLite е наменета за долги години секојдневно користење. Оваа ракавица со фенер има најразлични примени и може да се користи и за извршување домашни обврски, а и професионално. Лесна е и супер-комотна, скоро незабележителна при носење на раката, едноставно ќе заборавите дека е на Вас. Бидејќи доаѓаат со најновата LED технологија, бидете сигурни дека ќе имате доста светлина „при рака“.

 

  • Две мали бели LED светилки - на палецот и показалецот
  • Многу светлина за домашни поправки
  • Се облекува на десната рака, дури и врз друга ракавица
  • Вашиот палец и показалец ќе Ви бидат достапни за фаќање предмети, пишување дури и користење на екран на допир.
  • Изработена е од материјал кој се суши брзо
  • Водоотпорна